Turkish Cuisine – De Turkse recepten site

Halal Food Festival!

Het eerste Halal Food Festival is hier! 30 foodtrucks en foodkraampjes uit verschillende werelddelen, kookworkshops, een kinderspeeltuin, een avondprogramma met artiesten en DJ’s, een lounge en nog veel, heel veel meer! Houd de website in de gaten, we voegen bijna dagelijks nieuwe informatie toe!

 

Heb jij zin om met vrienden, familie, collega’s of partner een sfeervolle middag of avond te genieten? Dan ben je van harte welkom op Halal Food Festival! Bestel je kaartje vandaag nog, want op = op

Halal Food Festival is voor iedereen die van halal eten houdt en/of nieuwsgierig is naar wat er allemaal op dit gebied verkrijgbaar is in Nederland. Verder staat het evenement in het teken van het samenbrengen van verschillende culturen met een ruim aanbod aan lekker eten, entertainment en gezelligheid. Het aanbod varieert van foodkraampjes tot complete foodtrucks met keukens vanuit de hele wereld. Je eet er Aziatisch, Europees, Oosters en Afrikaans. Tijdens het evenement staat er tevens een complete keuken op het podium. Hier worden door verschillende bekende chefkoks live verschillende halal gerechten bereid. Voor de bezoekers die zelf graag de mouwen uit de handen steken zijn er voldoende kookworkshops.

 

Leave A Response

You must be logged in to post a comment.