• 1 ciabatta
  • 2 eieren
  • 1 komkommer
  • 1 blikje ansjovisfilet in olijfolie
  • 1 ijsbergsla of twee zakken fijngesneden ijsbergsla
  • 8 el Caesar dressing
  • 150 g lichtbelegen kaas in kleine blokjes gesneden
  • Potje zwarte olijven zonder pit

Bereiding:

 

  1. Bak de ciabatta af in de oven.
  2.  Kook de eieren hard  circa 8 tot 10 minuten.
  3.  Was de komkommer en snij deze in fijne plakjes
  4.  Laat de ansjovis uitlekken in een zeef.
  5.  Was de ijsbergsla met zout water en azijn, laat deze ook uitlekken.
  6. Neem een diepe kom en meng de sla, komkommer en dressing goed door elkaar.
  7. Verdeel de salade over een schaal of groot bord verdeel de ansjovis, eieren, de kaas en olijven erover. Bestrooi de salade met zout en peper na smaak.
  8. Snijd het brood en serveer erbij.