Een heerlijke maaltijd/bijgerecht pasta salade met kippendijen a la Memo.   Makkelijk te bereiden maar o zo lekker!

 

Ingrediënten:

 

Ruccola ( pakje van de AH of Turkse supermarkt)

Rode of Gele paprika  gewassen en in fijne stukken gesneden

1 paarse ui in blokjes of halve ringen gesneden

Blikje knapperige mais

1 ijsbergsla gewassen en in zeer fijne stukken gesneden

1 pak Tagliatelle

1 kilo kippendijvlees, gewassen met azijn en zout en fijngesneden.

Croutons

Verse peterselie gewassen en fijngesneden

Pijnboom pitten een handjevol

Zout naar smaak

En een potje Yo Fresh van het merk Calvé.

Olijfolie om te bakken.

 

Bereiding:

 

 

Kook de pasta gaar en  bak de stukjes kippendijen in olijfolie en laat beide afkoelen.

Snij de ui, paprika, ijsbergsla en peterselie in fijne stukken en voeg deze samen met de niet gesneden ruccola en mais ( uitgelekt) toe in de kom met tagliatelle en kippendijen.

Doe de pot Yo fresh erbij breng het op smaak met zout en Vlak voor het opdienen garneren met croutons. Dit omdat de croutons anders verslappen.

 

 

Tip: Lekker met brood!

 

Eetsmakelijk!