• 500 gram verse Noorse Zalmfilet in zeer dunne plakjes gesneden ( verkopen ze bij de visboer)
  • 3 pakjes Monchou kaas ( te koop bij alle supermarkten)
  • Dille om te garneren

 

Een overheerlijk aperitiefje, waar je maar geen genoeg van kan krijgen. Voor je één zalmrolletje op heb, wacht de volgende al op je vork.

 

Bereiden:

 

1 Snijd je Monchou kaas verticaal in plakjes van 2 a 3 mm

2 Neem een zalmfilet en leg de Monchou erin en rol deze strak door en herhaal dit totdat je geen zalmfilet meer over heb.

3 Snijd de zalmrollen in  3 a 4 cm ( of wat jij lekker vind).

4 Serveer het op een schaal

5 Strooi er wat dille overheen.

 

Eetsmakelijk!

 

 

Belangrijk!   De zalmrolletjes dienen afgedekt in de koelkast te worden bewaard en de  zelfde dag nog genuttigd worden!